Tervetuloa ATK-neuvontaan!

KUVANKÄSITTELYN ALKEISKURSSI 2021 kevät, 2.3. alkaen!

Takataskussa alkaa 2.3. kuvankäsittelyn alkeiskurssi. Kurssilla perehdytään mm. MS Paintin ja GIMPin saloihin, opetellen erilaisia kuvankäsittelytekniikoita. Ensimmäiset pari tuntia vietetään MS Paintin parissa ja loput oppitunnit GIMPiä käyttäen. GIMPistä opettelemme käyttämään kaikkia perustyökaluja ja etenemme kurssiaikataulun salliessa niin pitkälle kuvankäsittelyn maagiseen maailmaan kuin mahollista! Kurssin luonteesta johtuen hiiren ja näppäimistön peruskäytön osaaminen on suositeltavaa.

Kurssipäivät ovat aina tiistai ja torstai, klo 9-11 - yhteensä seitsemän kertaa neljän viikon aikana, siis 25.3. asti. Voit ilmoittautua kurssille Takataskun INFO-pisteellä - kurssin hinta on 25€.


Valokuvien käsittelemiseen Windows-ympäristössä erikoistuva kurssi 23.2. alkaen!

Notta on komiaa: niin ulkoisessa talvisäässä kuin helmikuussa Takataskun ATK-luokassa! Helmikuun kolmas kurssi käsittelee aiheeltaan valokuvausta ja varsinkin sen digitaalista jälkipuolta, eli esimerkiksi miten kuvia siirretään puhelimelta tai kameralta koneelle, mitä näille siirretyille kuville voi tehä, tms.? Kuvankäsittelyohjelmana toimii GIMP, josta alkaa oma kurssinsa maaliskuussa - tämä pienenä spoilerina ja vinkkinä itse kullekin, joka valokuvat-kurssilla siihen ihastuu? Kurssi järjestetään viikolla 8, ti 23. ja to 25. päivä, klo 9-11 - kurssin hinta 6€. Voit kysyä lisää infoa ja ilmoittautua perinteiseen tapaan Takataskun INFO-pisteellä. Tervetuloa räpsyttelemään ja ihmettelemään valokuvien mahotonta digitaalista maailmanmenoa!


Pulmakulma jatkaa tietoteknillisien ongelmien ratkontaa!

Takataskussa tarjoamme neuvontaa ja opastusta ohjelmien käytössä.
Tarjoamme myös opastusta älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen käytön kanssa.

Varaa aikasi ennakkoon Takataskun infosta tai puh. 03 781 9919. Hinta on 6€ / kerta.
Voit varata ajan kahdeksi tunniksi kerrallaan klo 9-11 tai 12-14.
Muistathan ottaa mukaan oman laitteesi ja tarvittavat johdot.

Huom. valitettavasti emme voi asentaa käyttöjärjestelmiä, laatia ilmoituksia tai korjata laitevikoja.

Monitoimikeskus Takatasku
Huovilankatu 4, 15100 Lahti
puh. (03) 781 9919